ASSA ABLOY Hospitality Danmark

ASSA ABLOY Hospitality er den førende producent af elektroniske sikkerhedssystemer og har været den førende leverandør i generationer. Vores produkter spænder fra elektroniske låse, pengeskabe, minibarer og energistyringssystemer til tilbehør og nøglekort.

Mobile Access

ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access er designet til dem, der ønsker at undgå køer og giver f.eks. hoteller og kollegier et værktøj der giver deres gæster en unik oplevelse. ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access er omkostningseffektivt og let tilgængeligt.

Læs mere om Mobile Access

VingCard Allure

VingCard Allure er en meget innovativ elektronisk lås med et unikt, fleksibelt design, og flere funktioner end der nogensinde før har været rådighed i et låsesystem. Det raffinerede, moderne og intuitive koncept og teknologi blev udviklet med det elegante design i tankerne.

Læs mere om VingCard Allure

VingCard Essence

VingCard Essence revolutionerer den elektroniske lås ved at alle låsekomponenter, herunder læseren, er skjult inde i døren, derved opnås et meget minimalistisk udtryk.  Det er markedets mest ”usynlige” elektroniske lås – ingen klodsede langskilte på døren. Essence er naturligvis som standard fuldt kompatibel med de nyeste løsninger til Mobile Access og Visionline online løsningen.

Læs mere om VingCard Essence

VingCard Signature RFID

Med Signature RFID får du en stilfuld og moderne lås, der appellerer til det moderne miljø. Signature RFID er naturligvis også fuldt kompatibel med de nyeste løsninger til Mobile Access og Visionline online løsningen. Har du en ældre Signature til magnetkort, kan denne naturligvis nemt opgraderes til alle de nye funktioner.

Læs mere om VingCard Signature RFID

VingCard Classic RFID

Classic RFID tilbyder den nyeste berøringsfri (RFID) teknologi. Designet gør den særdeles velegnet, hvis du ønsker at opgradere fra et mekanisk til et elektronisk låsesystem, idet eksisterende huller dækkes. Classic RFID er naturligvis også fuldt kompatibel med de nyeste løsninger til Mobile Access og Visionline online løsningen.

Læs mere om Classic RFID

Elektronisk værdiskab

Vi har det ideelle sikre opbevaringssted for dine ejendele og værdigenstande. Vore værdiskabe er udstyret med high-end teknologi og giver mange bekvemmeligheder for dine gæster. Vi tilbyder stilfulde værdiskabe i alle varianter på væg, gulv og i skuffe.
Vi har markedets mest indbrudssikre værdiskab.

Læs mere om Elektronisk værdiskab

Vores Visionline software håndtere både OFF-line og ON-line låse i samme system. Ved ON-line kan kommunikation foregå både trådløst og kablet.

Læs mere om  Visionline software